Steunbetuiging Longfonds op Wereld COPD dag

Wij steunen jullie initiatief van harte. Het is geweldig dat jullie je inzetten voor het oplossen van dit schrijnende probleem en dat jullie daarvoor veel zorgverleners in de Regio Haaglanden en de verzekeraar op de been hebben gekregen. Jullie zijn een inspirerend voorbeeld van de lokale kracht van gemotiveerde mensen. Het zou fantastisch zijn als jullie plan ook elders navolging vindt. Schaalbaarheid is dus vast een belangrijke achtergrond voorwaarde bij jullie initiatief.

Het Longfonds herkent de tekortkomingen in de eind-fase zorg van mensen met ernstig COPD. Zorg op maat is geboden. Wij zullen ons binnen de Longalliantie in blijven zetten voor het verder ontwikkelen van adequate richtlijnen voor deze groep en het wegnemen van knelpunten.

MICHAEL RUTGERS
Bestuurder / algemeen directeur

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.